Mycket mer än bröllop

Vi smyckar livets alla skeenden…

Vår stora passion ligger i ”Brud & Fest”. Men givetvis är det inte de enda tjänster vi utför. Men lika stor vördnad åtar vi oss uppdrag i livets alla skeenden, oavsett om det gäller glädje eller sorg. Läs mer om vad vi kan göra för dig nedan:

Bjudning & Fest

LIVET ÄR VÄRT ATT FIRAS!

Bröllop i all ära, men livet är fullt av tillfällen att anordna en fest! Kanske fyller du jämnt, kanske firar ni guldbröllop? Eller så vill ni helt enkelt bara dra ihop ett sjudundrade kalas med familj och vänner – bara för att det är skoj? Vi hjälper gärna till att fixa den rätta stämningen – oavsett storlek på evenemang.

Sorg

ETT VACKERT FARVÄL

Att smycka för begravning kräver stor respekt och lyhördhet för anhöriga som befinner sig mitt i sorgeprocessen. Boka in ett möte med oss där vi tillsammans i lugn och ro går igenom era önskemål. Vi sätter gärna en personlig prägel på ert sista farväl med hänsyn till den bortgångnes intressen och livsstil. Vi har ett nära samarbete med Brunkullans begravningsbyrå i Bräcke, men att komma direkt till oss går alltid lika bra.

Högtid

DOP –  KONFIRMATION – EXAMEN

Vi fixar blommor och buketter till familjehögtiderna – alltid med det lilla extra. Oavsett om det gäller födelse, dop, konfirmation eller examen. I vår butik hittar ni också massor med personliga presenter. Vi ger gärna förslag på uppskattade gåvor. Vill ni så smyckar vi även bord och bakverk eller annat som gör dagen lite extra varm och personlig.

Representation

ENTRÈUTSMYCKNINGAR – FÖRETAGSEVENT

Vi kommer ut och smyckar hotell, väntrum, företagsentréer och andra offentliga utrymmen för ett professionellt och varmt välkomnande. Vid levererar också arrangemang till större event och har inget emot att åka långt. Kanske vill ha hjälp att fixa stämningen vid tex ett viktigt kundevent? Strikt stilrent i kontorsmiljö – eller varför inte ute i naturen?

Lyssnar alltid på kundens önskan, gör magiskt fina blomsterarrangemang som håller otroligt länge och alltid finns det en present som passar till buketten. Prisvärt och underbart bemötande!