Om FloristKirsten

Sveriges Centralaste Florist!

Men utgångspunkt från Bräcke i Jämtland, med butik längs E14 som binder samman Trondheim med Sundsvall och där övergår till E4:an, vill vi kalla oss Sveriges Centralaste Florist. Vår butik har blivit ett populärt stopp på turisternas väg från Stockholm till Åre eller tillbaka. Ni passerar vår ytterdörr längs vägen, det är bara att köra  in till trottoarkanten och kliva in. Många inom och utom länet väljer att åka till oss som ett utflyktsmål – gärna i kombination med ett stopp på Glassbaren -känd som vinnare av Sveriges godaste glass!  Med bil tar det 45 min att åka till Östersund, 1,5 tim till Sundsvall  och drygt 3 tim till Trondheim. Det gör att vi  enkelt når ett stort område om ni vill boka oss för evenemang eller representation. Större ordrar levereras fritt inom en radie av 70 km.

Från Norska kungahus till Jämtländska logar

Jag som driver FloristKirsten heter Kirsten Lüdicke och är kreativ florist med mer än 20 års erfarenhet av bröllop och fest i Sverige, Norge och Tyskland. Under mina år i Norge arbetade jag under flera år som drottningens personliga florist och smyckade det Norska Kungahuset – något jag självklart är stolt över. Men lika stolt blir jag när jag får äran att smycka till fest i den jämtländska skogarna, gärna med naturen som rekvisita. Jag lever med min man och mina två barn i Bräcke, Jämtland där jag sedan 2017 driver FloristKirsten med butik.

Min passion för blommor och allt man kan skapa med dem har funnits med sedan barnsben. Måste jag välja något som ligger mig närmast hjärtat så är det att smycka för bröllop och fest! Att utifrån ett tema sätta en personlig och stämningsfull prägel på ett av livets största ögonblick är ett stort förtroende. Atmosfären och de små detaljerna kan göra så oerhört mycket för festens stämning och hjälpa värdparet att känna sig trygga och bekväma så att de kan fokusera på det som är viktigast; på varandra, och på gästerna. Att smycka en brud inför bröllop är fantastiskt! Det ligger så mycket förväntan i luften, och det är så viktigt för både mig och henne att allting blir perfekt! ”

Mvh Kirsten.